2130880035 Πάρνηθος 51, Αγ. Ανάργυροι, Αττική sales@ilisfarm.com
hero image

Δεύτερη θέση για τον Ηλείο Γιάννη Αλεξόπουλο

Δεύτερη θέση για τον Ηλείο Γιάννη Αλεξόπουλο

 

Δεύτερη θέση για τον Ηλείο Γιάννη Αλεξόπουλο
στον διαγωνισμό για την ανάδειξη καλύτερου νέου αγρότη

 

Δεύτερη θέση για τον Ηλείο νέο αγρότη Γιάννη Αλεξόπουλο, στον διαγωνισμό που διενήργησε η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών για την ανάδειξη του καλύτερου νέου αγρότη.

 

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε στα πλαίσια του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που έγινε φέτος στα Χανιά της Κρήτης. Επί της ουσίας αναδείχθηκε ο καλύτερος Νέος Αγρότης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος για την ανάδειξη του Καλύτερου Αγρότη της Ευρώπης!

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης από τις Λουκασιές Κισάμου στα Χανιά, ο οποίος είχε αναδειχθεί και καλύτερος ‘Αγρότης στα Χανιά’ και είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Και η Ηλεία όμως τα πήγε εξίσου καλά, αφού η δεύτερη θέση όπως προαναφέρθηκε πήγε στον Γιάννη Αλεξόπουλο από την τοπική κοινότητα Περιστερίου του δήμου Ήλιδας. Την δεύτερη αυτή θέση του χάρισε η παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία της Κορινθιακής σταφίδας με την επωνυμία ‘Ilis farm’.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλεξόπουλος συγχαίρει τον αγρότη που κατέκτησε την πρώτη θέση και του εύχεται να επιστρέψει από την Ευρώπη με το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου αγρότη. Επίσης ο κ. Αλεξόπουλος ευχαρίστησε τους κριτές και την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών για την εξαιρετική διοργάνωση του συνεδρίου στα Χανιά.

 

άρθρο από το www.patrisnews.com

Πίσω