2130880035 Πάρνηθος 51, Αγ. Ανάργυροι, Αττική sales@ilisfarm.com
hero image

Ilis Farm
Κορινθιακή σταφίδα
______

Σχετικά με εμάς
 

Η Ilis Farm αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που καλλιεργεί, τυποποιεί και εμπορεύεται κορινθιακή σταφίδα που παράγει σε αγροτικές εκτάσεις στο χωριό Περιστέρι Αμαλιάδας.

Η ιδέα της επιχείρησης γεννήθηκε στο νεαρό γιο της οικογένειας, τον Γιάννη Αλεξόπουλο, ο οποίος πριν oκτώ περίπου χρόνια αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να αρχίσει να καλλιεργεί κορινθιακή σταφίδα στην οικογενειακή περιουσία. Αν και έως τότε δεν είχε καμία σχέση με τη γη και την αγροτική παραγωγή, έχοντας σπουδάσει ηλεκτρολόγος αεροσκαφών, ο κ. Αλεξόπουλος όταν βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα Ελλάδα ή εξωτερικό πήρε την απόφαση να αρχίσει να καλλιεργεί τον ανεκμετάλλευτο οικογενειακό κλήρο στο χωριό του.
Η Ilis Farm βρίσκεται στο χωριό Περιστέρι Αμαλιάδας και καλλιεργεί κορινθιακή σταφίδα σε ιδιόκτητες αγροτικές εκτάσεις , ενώ διαθέτει 70 - 80 στρέμματα ψυχανθών και 11 στρέμματα ελαιώνων.
Με προσοχή στη λεπτομέρεια και αφοσίωση στην παραγωγική διαδικασία, η Ilis Farm επιδιώκει να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και να διατηρεί την παράδοση της κορινθιακής σταφίδας.

 

Το 2022, σε συνεργασία με τον κο. Σταύρο Λεύκαρο, απόφοιτο τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Αιγαίου, ιδρύθηκε η εταιρία ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΕΥΚΑΡΟΣ ΟΕ. Η εταιρία ανέλαβε την παραγωγή αποξηραμένης σταφίδας και την εμπορία ξηρών καρπών. Ο στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εμπορίας και συσκευασίας αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών, προσφέροντας στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα και γεύση.

Η συσκευασία και η τυποποίηση των προϊόντων μας γίνεται στο εργαστήριό μας στους Αγίους Ανάργυρους Αττικής. Εδώ εφαρμόζουμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν μας φτάνει στους πελάτες μας σε άριστη κατάσταση. Η εταιρία μας τηρεί ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων με πιστοποίηση HACCP. Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων μας καθ' όλη τη διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας και διανομής.
Η Ilis Farm έχει αναπτύξει ως σήμερα επιτυχημένες συνεργασίες στην αγορά. Μια από τις συνεργασίες μας περιλαμβάνει την τροφοδοσία των προϊόντων ILIS FARM σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, τροφοδοτούμε καταστήματα λιανικής πώλησης και εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Κύπρο, προσφέροντας την αυθεντική γεύση των προϊόντων μας σε διεθνές επίπεδο.

Στην Ilis Farm, προσέχουμε την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας. Η μαύρη σταφίδα και το πετιμέζι είναι παραγωγής μας, προέρχονται από τις καλλιέργειες μας και αντιπροσωπεύουν την παράδοση και την ποιότητα που μας διακρίνουν. Επιπλέον, επιλέγουμε προσεκτικά και συνεργαζόμαστε με επίλεκτους παραγωγούς για τα υπόλοιπα προϊόντα μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση που έχουμε θέσει ως πρότυπο στην εταιρία μας.

 

Η γκάμα των προϊόντων μας στην παρούσα φάση περιλαμβάνει τους εξής συσκευασμένους ξηρούς καρπούς:
1. ΜΑΥΡΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΤΑΦΙΔΑ συσκευασία 200GR
2. ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΑΦΙΔΑ (ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ) συσκευασία 200GR
3. ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΕΛΥΦΩΤΑ ΨΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ με αλάτι συσκευασία 170GR
4. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΨΗΜΕΝΗ ΦΥΡΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ανάλατη συσκευασία 150GR
5. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΨΗΜΕΝΗ ΦΥΡΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ με αλάτι συσκευασία 150GR
6. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΩΜΗ ΦΥΡΑΝΙΑ συσκευασία 150GR
7. ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ½ ΕΛΛΗΝΙΚΗ συσκευασία 100GR
8. CASHEWS ΨΗΜΕΝΑ Ανάλατα Εισαγωγής συσκευασία 170GR
9. CASHEWS ΨΗΜΕΝΑ με Αλάτι Εισαγωγής συσκευασία 170GR
10. ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΨΙΧΑ ΨΗΜΕΝΗ συσκευασία 160GR
11. ΣΤΑΦΙΔΙΝΗ (ΠΕΤΙΜΕΖΙ) 370GR


Η συσκευασία των προϊόντων μας είναι τύπου kraft DOYPACK με ziplock πλήρως ανακυκλώσιμες.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα προιόντα μας και τις τιμές τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ